• BEHANDELING VAN UW KLACHT

    Wat is eigenlijk de basis van uw klachten?

BEHANDELING VAN UW KLACHT

Behandeling van uw klacht >> Artrose

Artrose
Artrose wordt in de volksmond slijtage genoemd. Echt ëversletení zijn de gewrichten echter niet, kraakbeen kan zich enigszins herstellen en wordt voortdurend nieuw aangemaakt. Artrose is een aandoening van het kraakbeen van de gewrichten. De gewrichten worden stijver. Vooral ís ochtends bij het opstaan is de stijfheid merkbaar. Door bewegen wordt de pijn en stijfheid minder. Artrose komt vooral voor aan heupen, knieÎn, duimen, en vingers, maar kan ook in andere gewrichten voorkomen.

Uw orthopedisch manueel therapeut kan de pijnlijke gewrichten met speciale technieken soepeler maken, waardoor u minder pijn hebt. Daarnaast zal de OMT-er naar uw totale bewegingspatroon kijken. Uw therapeut zal u goed onderzoeken en gevonden beperkingen behandelen (dat kan ook op heel andere plaatsen in de bewegingsketen zijn). Hiermee begeleidt de OMT-er u naar beter bewegen. Zo voorkomt u pijn en stijfheid.

VIND EEN THERAPEUT

landkaart

De N.A.O.M.T. is een landelijk netwerk van Orthopedisch Manueel Therapeuten. Zij staan gezamenlijk garant voor de behandelkwaliteit van de leden. U vindt altijd een therapeut bij u in de buurt.


BEHANDELING VAN UW KLACHT

U kunt bij uw Orthopedisch Manuele Therapeut onder andere terecht met


WAT IS ORTHOPEDISCHE MANUELE THERAPIE?

Bij de Orthopedisch Manueel Therapeut kunt u terecht voor de behandeling van veel verschillende klachten. Orthopedische Manuele therapie is met name geschikt voor het behandelen van klachten die naast pijn, samen gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten.


CONTACT GEGEVENS

logo

N.A.O.M.T.

Postbus 1027

2280 CA

Rijswijk