• BEHANDELING VAN UW KLACHT

    Wat is eigenlijk de basis van uw klachten?

BEHANDELING VAN UW KLACHT

Behandeling van uw klacht >> Elleboogklachten

Elleboogklachten
De elleboog is een complex gewricht dat de verbinding vormt tussen de onderarm en de bovenarm. Er zijn meerdere oorzaken waarom de elleboog pijn kan doen. Na een breuk van pols, onderarm of bovenarm of na ander traumatisch letsel kan de elleboog beperkt worden in beweging. Op secure wijze kan de OMT-er de verschillende gewrichten weer soepel maken en de bewegingen weer goed leren uitvoeren.

Een veelvoorkomende klacht aan de elleboog is de ìtenniselleboogî. In de visie van de orthopedisch manueel therapeut is de oorzaak van de pijnlijke spieren en pezen vaak gelegen in een bewegingsprobleem in de nek die uitstraalt in de arm. Na zorgvuldig onderzoek is dit goed vast te stellen. Deze andere benadering van de ìtenniselleboogî lijdt tot goede behandelresultaten. De plaats van de pijn blijkt meestal niet de plaats van de oorzaak van de klacht. Een OMT-er kan uit de plaats van de pijn afleiden waar de oorzaak van uw klacht zich daadwerkelijk bevindt.

VIND EEN THERAPEUT

landkaart

De N.A.O.M.T. is een landelijk netwerk van Orthopedisch Manueel Therapeuten. Zij staan gezamenlijk garant voor de behandelkwaliteit van de leden. U vindt altijd een therapeut bij u in de buurt.


BEHANDELING VAN UW KLACHT

U kunt bij uw Orthopedisch Manuele Therapeut onder andere terecht met


WAT IS ORTHOPEDISCHE MANUELE THERAPIE?

Bij de Orthopedisch Manueel Therapeut kunt u terecht voor de behandeling van veel verschillende klachten. Orthopedische Manuele therapie is met name geschikt voor het behandelen van klachten die naast pijn, samen gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten.


CONTACT GEGEVENS

logo

N.A.O.M.T.

Postbus 1027

2280 CA

Rijswijk