• HEEFT U EEN VRAAG?

    Heeft u vragen en/of suggesties?

HEEFT U EEN VRAAG?

De N.A.O.M.T. is een samenwerkingsverband van therapeuten die zijn afgestudeerd of in opleiding zijn als Orthopedisch Manueel Therapeuten (O.M.T.). De bij ons aangesloten fysiotherapeuten hebben deze extra studie afgerond of zijn nog in opleiding. De studie Orthopedische Manuele Therapie richt zich op behandelmethoden bij patiĕnten met klachten aan het bewegingsapparaat.


Stel u vraag aan de N.A.O.M.T.


Uw naam


Mail adres

Onderwerp

Bericht:


CONTACTGEGEVENS

N.A.O.M.T.
Postbus 1027
2280 CA Rijswijk

CONTACT GEGEVENS

logo

N.A.O.M.T.

Postbus 1027

2280 CA

Rijswijk


VIND EEN THERAPEUT

landkaart

De N.A.O.M.T. is een landelijk netwerk van Orthopedisch Manueel Therapeuten. Zij staan gezamenlijk garant voor de behandelkwaliteit van de leden. U vindt altijd een therapeut bij u in de buurt.


WAT IS ORTHOPEDISCHE MANUELE THERAPIE?

Bij de Orthopedisch Manueel Therapeut kunt u terecht voor de behandeling van veel verschillende klachten. Orthopedische Manuele therapie is met name geschikt voor het behandelen van klachten die naast pijn, samen gaan met het slechter kunnen bewegen van een gewricht of gewrichten.


BEHANDELING VAN UW KLACHT

U kunt bij uw Orthopedisch Manueel Therapeut terecht voor de behandeling van verschillende lichamelijke klachten. Kijk gerust eens om te zien of de Orthopedisch Manueel Therapeut ook voor uw klacht iets kan betekenen.